19 augustus 2015

The Human Element

The human element

The human element

Binnen organisaties wordt steeds meer gevraagd van mensen. Medewerkers worden geacht eigen initiatief te nemen en er wordt steeds vaker een beroep gedaan op eigen verantwoordelijkheid. Maar hoe creëer je nu een sfeer waarbinnen dit als vanzelf gaat? Ook hier gaat het om bewustzijn, persoonlijk bewustzijn als smeermiddel voor het geheel.

The Human Element is een methode die erop gericht is persoonlijk bewustzijn te vergroten en onderlinge relaties te verbeteren. Daarnaast creëert het een cultuur van openheid, vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Doordat aandacht wordt besteed aan menselijke thema’s ontstaat er blijvende verandering en beter functionerende medewerkers, teams en organisaties.

The Human Element training is een ervaring, niet een uitwisseling van informatie. De focus ligt op ervaren en bewust worden van je eigen gedrag en motivatie. Om succesvolle relaties met anderen op te bouwen zal je namelijk eerst jezelf moeten begrijpen. Er wordt gewerkt met zelfreflectie, visualisaties, het geven van feedback, ervaringsgerichte oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten.

Bekijk de agenda voor aankomende workshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *